Zomerpakketten

Zomerpakketten

Zomerpakketten 2024

Verras uw collega's en klantrelaties met een persoonlijk zomerpakket! Vrijwel alle geschenken zijn te personaliseren met een eigen bedrukking. Wij maken graag een voorstel voor u.

Zomerpakket personeel

Verras uw personeel met een persoonlijk zomerpakket!  Een persoonlijke attentie draagt bij aan de sfeer en de cultuur binnen uw bedrijf. Zo ook tijdens de periode rond de zomermaanden waarin medewerkers vaak op vakantie gaan en u ze nog een extra prettig gevoel kunt meegeven. Vrijwel alle geschenken zijn te personaliseren met een eigen bedrukking. Wij maken graag een voorstel voor u.

Relatiegeschenk zomer

Niet alleen collega's, maar ook uw klantrelaties kunt u verrassen met een zomers relatiegeschenk. Een extra blijk van waardering zo halverwege het jaar kan een extra boost geven voor de drukke eindejaars maanden die eraan zitten te komen. Wilt u graag een zomers relatiegeschenk cadeau doen, maar twijfelt u welk geschenk geschikt is? Neem dan contact met ons op, en samen zoeken we naar een passend cadeau.

Zomerpakket samenstellen

Bij Totaal Geschenk maken we al onze pakketten zelf. Hierdoor kunnen we extra flexibel omgaan met uw wensen. Wilt u net even iets anders dan een bestaand zomerpakket en kunt u het online niet helemaal vinden? Dan bent u  van harte welkom in onze showroom om het meest origineel verrassende zomerpakket voor uw medewerkers of zakelijke relaties samen te stellen.

Zomerse Borrelboxen

Bekijk onze zomerse borrelboxen die u uitstekend kunt gebruiken als extraatje tijdens een online event of personeelsbijeenkomst of als geschenk voor uw medewerkers of relaties. Het is ook mogelijk om een maatwerk borrelbox samen te stellen. Wij hebben een ruime keuze in bieren, wijnen, cocktails, alcoholvrije dranken en lekkere snacks voor in een borrelpakket. Kortom, het maakt niet uit voor welke gelegenheid u een zomerpakket of borrelbox zoekt, wij zorgen ervoor. 

Zomergeschenken personaliseren

Bij Totaal Geschenk zijn we gespecialiseerd in geschenkpakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Naast het zelf samen stellen van een zomerpakket kunnen we bijna alle artikelen laten voorzien van uw (bedrijfs)logo en iedere gewenste tekst. Zo maakt u het zomergeschenk net wat persoonlijker. Zeer geschikte zomergeschenken zijn onder andere de koeltassen, picknicktassen, borrelpakketten en wellnesspakketten.

Zomerpakket laten bezorgen

Het succes van een zomerpakket zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De manier waarop u het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. Verpakt in een geschenkdoos of in een compleet gepersonaliseerde verpakking. Zo werken wij; met aandacht voor het cadeau voor uw medewerker of zakelijke relatie. Wij bezorgen de zomerpakketten per huisadres of centraal op het bedrijfsadres. Afhankelijk van de gekozen verpakking overleggen we de mogelijkheden van bezorging. 

Zomerpakket brievenbus

Wilt u graag een zomerpakket bij uw collega's of klantrelaties thuis laten afleveren? Denk er dan eens aan om een zomerpakket voor in de brievenbus op te sturen. Hierdoor hoeft de ontvanger niet thuis te blijven en ontvangt hij het zomerpakket vanzelf op de mat. Dit is extra leuk als u het niet van tevoren aankondigt. Uiteraard kunnen wij een gepersonaliseerd kaartje aan het brievenbuspakket toevoegen. Wilt u dus echt iemand verrassen? Ga dan voor een zomerpakket voor in de brievenbus.

 

Heeft u een vraag over onze zomerpakketten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.