Zomerpakketten

Zomerpakketten

Zomerpakketten 2021

Verras klanten en collega's met een persoonlijk zomerpakket! Vrijwel alle geschenken zijn te personaliseren met een eigen bedrukking. Wij maken graag een voorstel voor u.

Zomerpakketten 2021; geef een cadeaupakket aan je personeel of relaties

Verras klanten en collega's met een persoonlijk zomerpakket!  Een persoonlijke attentie draagt bij aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zo ook tijdens de periode rond de zomermaanden waarin medewerkers vaak op vakantie gaan en je ze nog een extra prettig gevoel kunt meegeven. Vrijwel alle geschenken zijn te personaliseren met een eigen bedrukking. Wij maken graag een voorstel voor u.

Zomerse Borrelboxen

Bekijk onze zomerse borrelboxen die je uitstekend kunt gebruiken als extraatje tijdens een online event of personeelsbijeenkomst, als geschenk voor de medewerkers of relaties of als alternatief van een live zomerevenement. Het is ook mogelijk om een maatwerk borrelbox samen te stellen. Wij hebben een ruime keuze in bieren, wijnen, alcoholvrije dranken en lekkere snacks voor in een borrelpakket. Kortom, het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een zomerpakket of borrelbox zoekt, wij zorgen ervoor. 

Zelf je zomerpakket samenstellen?

Bij Totaal Geschenk maken we al onze pakketten zelf. Hierdoor kunnen we extra flexibel omgaan met jouw wensen. Wil jij net even iets anders dan een bestaand zomerpakket en kun je het online niet helemaal vinden? Dan ben je van harte welkom in onze showroom om het meest origineel verrassende zomerpakket voor je medewerkers of zakelijke relaties samen te stellen.

Zomergeschenken personaliseren

Bij Totaal Geschenk zijn we gespecialiseerd in geschenkpakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Naast het zelf samen laten stellen van je zomerpakket kunnen we bijna alle artikelen laten voorzien van je (bedrijfs)logo en iedere gewenste tekst. Zo maakt je jouw favoriete zomergeschenk net wat persoonlijker. Zeer geschikte zomercadeaus zijn onder andere de koeltassen, picknicktassen, borrelpakketten en wellnesspakketten.

Jouw zomerpakketten laten bezorgen

Het succes van een zomerpakket zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. Verpakt in een geschenkdoos of in een compleet gepersonaliseerde verpakking. Zo werken wij; met aandacht voor het cadeau voor jouw medewerker of zakelijke relatie. Wij bezorgen de zomerpakketten per huisadres of centraal op het bedrijfsadres. Afhankelijk van de gekozen verpakking overleggen we de mogelijkheden van bezorging. 

Heb je vragen over onze zomerse pakketten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.