Koffie & Thee

Koffie & Thee

Koffie & Thee kerstpakketten

Zijn jouw medewerkers echte koffie & thee liefhebbers? Staat het koffieapparaat de hele dag te prutellen en moet elke week de thee worden aangevuld? Dan is een koffie & thee kerstpakket echt iets voor jouw. Bekijk hieronder snel het aanbod en vind het pakket dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Waarom kiezen voor een koffie en thee kerstpakket?

Een kerstpakket is een mooie manier om je medewerkers of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. En wat is er nou lekkerder dan een kerstpakket vol met heerlijke koffie- en thee producten? Het heeft alle ingrediënten voor een lekkere avond op de bank tijdens de koude winterdagen. Het biedt ontspanning en heeft tegelijk een luxe uitstraling.

Wat zit er in een koffie en thee kerstpakket?

Onze koffie & thee kerstpakketten bevatten verschillende soorten koffie en thee, aangevuld met bijpassende accessoires en lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke biologische Fairtrade koffie, een klassieke earl grey thee en een handige theefilter. Ook zitten er lekkernijen bij zoals koekjes en chocolade, die perfect samengaan met een kopje koffie of thee. Het pakket kan daarnaast worden aangevuld met bijvoorbeeld een mooi dienblad om alles op neer te zetten, of juist een mooie luxe theepot om de thee ook in te zetten. Doordat er vele mogelijkheden zijn is er ook voor elk budget een mooi pakket samen te stellen.

Een koffie en thee kerstpakket bestellen

Onze koffie & thee kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen via onze website. Hier kun je gemakkelijk een offerte aanvraag doen. Wij zullen dan controleren of alle artikelen nog vooradig zijn en normaliter heb je binnen een dag een offerte op maat in de email zitten. Maar ook als je liever persoonlijk contact hebt, ben je van harte welkom in onze showroom. Hier kun je de verschillende producten bekijken en proeven en kunnen we je helpen bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket. Bij ons staat service hoog in het vaandel en we denken graag met je mee om het kerstpakket zo persoonlijk mogelijk te maken.

Zelf een koffie en thee kerstpakket samenstellen

Een koffie & thee kerstpakket is een heerlijk cadeau voor de winterperiode. Wij bieden verschillende soorten koffie & thee kerstpakketten aan die perfect zijn voor medewerkers en relaties die van deze dranken houden. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen en bieden we een uitstekende service om het pakket zo persoonlijk mogelijk te maken. Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons in de showroom. Hier staan onze ervaren medewerkers klaar om je te helpen en te adviseren bij het samenstellen van het koffie en thee kerstpakket.