Bedankt kerstpakket

Bedankt kerstpakket

Bedankt Kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Dan bent u bij de Bedankt Kerstpakketten van Totaal Geschenk aan het juiste adres. Een bedankt kerstpakket bestaat uit een combinatie van een mooi cadeau aangevuld met smaakvolle foodartikelen waarbij uw waardering naar voren komt. 

Bedankt kerstpakketten

Wilt u in 2023 uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, dan bent u bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Wij helpen u graag een mooi kerstpakket samen te stellen, zodat u kunt laten zien dat u de inzet van uw medewerkers waardeert. Een kerstpakket brengt een waar gevoel van waardering teweeg. Klein gebaar, grote impact! 

Wat zit er in een bedankt kerstpakket?

Kerst is het ultieme moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Hiervoor hebben wij speciaal de Bedankt kerstpakketten thema's samengesteld. Bij deze kerstpakketten zitten smaakvolle food artikelen met verschillende complimenten en teksten op de verpakking, waarin de medewerker wordt bedankt. De twee foodlijnen die voor deze pakketten worden gebruikt zijn "With Compliments" en "Merci". Bij de With Compliments lijn gaat het specifiek om de teksten op de verpakking, terwijl de Merci lijn ook meer om de luxe uitstraling gaat. Naast de lekkere food artikelen worden de pakketten aangevuld met mooie cadeau artikelen. Deze cadeau artikelen variëren van marmeren serveerplanken tot luxe trolleys. Hierdoor is er voor ieder budget een mooi pakket te vinden. Vindt u één van de foodlijnen wel mooi, maar zijn de samengestelde pakketten niet helemaal wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Alle pakketten zijn namelijk volledig naar wens in te richten.

Kerstpakket Merci

Verras je medewerkers en relaties met smakelijke producten uit deze luxe verpakkingslijn Merci met paisley motieven en gouden accenten. Uitermate chique en verrassend feestelijk! Kerst is met uitstek de periode om stil te staan bij de mooie momenten van het afgelopen jaar en de mensen om u heen die zich inzetten voor uw bedrijf. Om uw blijk van waardering te laten zien, is de Merci lijn uitermate geschikt. Extra leuk; de verpakkingen van de Merci lijn zijn voorzien van upcycle tips, zo geeft u de verpakkingen eenvoudig een tweede leven! De bijgevoegde flyer geeft ideeën voor het hergebruik van de verpakkingen.

Merci kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl

Kerstpakket With Compliments

Waarderende woorden zijn goud waard! Deze kerstpakketten lijn bevat de mooiste en leukste complimenten om te geven en te ontvangen, verpakt in een stijlvol, warm en chique ontwerp. Elk product is een kadootje. Op de verpakkingen staan complimenten zoals: Jij bent goud waard, Jij maakt het verschil, Thank You  en Cheers to you. Daarmee voelt de ontvanger zich extra gewaardeerd. Daar word je blij van!

With Compliments kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl

Zelf een bedankt kerstpakket samenstellen

Bent u wel op zoek naar een mooi pakket voor uw medewerkers maar zit het er bij de bedankt pakketten niet tussen? Geen probleem! Er zijn verschillende soorten andere kerstpakketten beschikbaar. Zijn uw collega's bijvoorbeeld echte spelletjes fanaten? Neem dan eens een kijkje bij onze Escape Room Kerstpakketten. Of houden uw collega's meer van lekkere geuren? Dan zijn de Rituals Kerstpakketten wellicht een leuk idee. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!