Bedankt kerstpakket

Bedankt kerstpakket

Bedankt Kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Dan bent u bij de Bedankt Kerstpakketten van Totaal Geschenk aan het juiste adres. Een bedankt kerstpakket bestaat uit een combinatie van lekkere foodartikelen waarbij uw waardering naar voren komt. Het pakket wordt aangevuld met een mooi cadeau artikel. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

Bedankt kerstpakketten

Wilt u in 2022 uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, dan bent u bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Wij helpen u graag een mooi kerstpakket samen te stellen, zodat u kunt laten zien dat u de inzet van uw medewerkers waardeert. Een kerstpakket brengt een waar gevoel van waardering teweeg. Klein gebaar, grote impact! 

Wat zit er in een bedankt kerstpakket?

Kerst is het ultieme moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Hiervoor hebben wij speciaal de Bedankt kerstpakketten lijn samengesteld. Bij deze kerstpakketten zitten food artikelen met verschillende uitspraken en teksten op de verpakking, waarin de medewerker wordt bedankt. De twee foodlijnen die voor deze pakketten worden gebruikt zijn "With Compliments" en "Merci". Bij de With Compliments lijn gaat het specifiek om de teksten op de verpakking, terwijl de Merci lijn ook meer om de luxe uitstraling gaat. Naast de lekkere food artikelen worden de pakketten aangevuld met mooie cadeau artikelen. Deze cadeau artikelen variëren van marmeren serveerplanken tot luxe trolleys. Hierdoor is er voor ieder budget een mooi pakket te vinden. Vindt u één van de foodlijnen wel mooi, maar zijn de samengestelde pakketten niet helemaal wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Alle pakketten zijn namelijk volledig naar wens in te richten.

Kerstpakket Merci

Verras je medewerkers en relaties met smakelijke producten uit deze luxe verpakkingslijn Merci met paisley motieven en gouden accenten. Uitermate chique en verrassend feestelijk! Kerst is met uitstek de periode om stil te staan bij de mooie momenten van het afgelopen jaar en de mensen om u heen die zich inzetten voor uw bedrijf. Om uw blijk van waardering te laten zien, is de Merci lijn uitermate geschikt.

Merci kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl

Bent u wel op zoek naar een mooi pakket voor uw medewerkers maar zit het er bij de bedankt pakketten niet tussen? Geen probleem! Er zijn verschillende soorten andere kerstpakketten beschikbaar. Zijn uw collega's bijvoorbeeld echte spelletjes fanaten? Neem dan eens een kijkje bij onze Escape Room Kerstpakketten. Of houden uw collega's meer van lekkere geuren? Dan zijn de Rituals Kerstpakketten wellicht een leuk idee. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!