Bedankt kerstpakket

Bedankt kerstpakket

Bedankt Kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Dan bent u bij de Bedankt Kerstpakketten van Totaal Geschenk aan het juiste adres. Een bedankt kerstpakket bestaat uit een combinatie van een mooi cadeau aangevuld met smaakvolle foodartikelen waarbij uw waardering naar voren komt. 

Bedankt kerstpakketten

Wilt u in 2024 uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, dan bent u bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Wij helpen u graag een mooi kerstpakket samen te stellen, zodat u kunt laten zien dat u de inzet van uw medewerkers waardeert. Een kerstpakket brengt een waar gevoel van waardering teweeg. Klein gebaar, grote impact! 

Wat zit er in een bedankt kerstpakket?

Kerst is het ultieme moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Hiervoor hebben wij speciaal de Bedankt kerstpakketten thema's samengesteld. Bij deze kerstpakketten zitten smaakvolle food artikelen met verschillende complimenten en teksten op de verpakking, waarin de medewerker wordt bedankt. De twee foodlijnen die voor deze pakketten worden gebruikt zijn 'PROUD' en 'GRATEFUL'. Naast de lekkere food artikelen van deze thema's worden de pakketten aangevuld met mooie cadeau artikelen. Deze cadeau artikelen variëren van duurzame kaarsen, stoere serveerplanken tot luxe trolleys. Hierdoor is er voor ieder budget een mooi pakket te vinden. Vindt u één van de foodlijnen wel mooi, maar zijn de samengestelde pakketten niet helemaal wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Alle pakketten zijn namelijk volledig naar wens in te richten.

Kerstpakket PROUD

Trots op jou.....Met dit sprankelende kerstpakket laat jij zien hoe trots je bent op jouw collega’s. De verpakkingen van kerstpakket PROUD zijn bijzonder feestelijk en chique. De pauw staat voor trots! 'Trots op wat jij het afgelopen jaar hebt gedaan'. 
Dus bedankt je collega's voor hun inzet het afgelopen jaar en laat ze met de feestdagen sprankelen, genieten en gewaardeerd voelen.

PROUD kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl

Kerstpakket GRATEFUL

Waarderende woorden zijn goud waard! Kerstpakket Grateful staat voor luxe & kwaliteit. Elk food product is een cadeau op zich door het stijlvolle en elegante design én de luxueuze verpakkingen met goudfolie. Door de complimenten op de verpakkingen voelt de ontvanger zich extra gewaardeerd. Daar word je blij van!

GRATEFUL kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl

Zelf een bedankt kerstpakket samenstellen

Bent u op zoek naar een mooi pakket voor uw medewerkers maar zit het er bij de bedankt pakketten niet tussen? Geen probleem! Er zijn verschillende soorten andere kerstpakketten beschikbaar. Zijn uw collega's bijvoorbeeld echte spelletjes fanaten? Neem dan eens een kijkje bij onze Escape Room Kerstpakketten. Of houden uw collega's meer van lekkere geuren? Dan zijn de Rituals Kerstpakketten wellicht een leuk idee. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!