0 - 20 euro

0 - 20 euro

Kerstpakketten tot 20 euro

Op zoek naar betaalbare kerstpakketten van hoge kwaliteit? Bij Totaal Geschenk hebben wij meerdere vooraf samengestelde kerstpakketten tot een bedrag van 20 euro. Dit is perfect voor bedrijven die hun waardering willen tonen zonder het budget te overschrijden. Ontdek onze samengestelde pakketten of stel zelf een uniek kerstpakket samen

Een eigen kerstpakket samenstellen voor minder dan 20 euro

Een van de unieke voordelen van Totaal Geschenk is de mogelijkheid om kerstpakketten volledig op maat samen te stellen. Ook bij kerstpakketten onder de 20 euro is dit mogelijk. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor jouw bedrijf.  

Betaalbare kerstpakketten van hoogwaardige kwaliteit

Bij Totaal Geschenk geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze kerstpakketten tot 20 euro zijn gevuld met hoogwaardige producten die gegarandeerd in de smaak vallen. Van heerlijke delicatessen tot nuttige gadgets, elk pakket is samengesteld met oog voor detail en kwaliteit.

Kerstpakketten in een andere prijsklasse

De kerstpakketten tot 20 euro zijn de goedkoopste pakketten die wij aanbieden. Dit betekent niet dat de pakketten van mindere kwaliteit zijn dan duurdere pakketten van bijvoorbeeld 60 tot 80 euro. Door het beperkte budget zijn de pakketten over het algemeen wel wat kleiner. Ben je toch op zoek naar een iets groter pakket, dan zijn onze pakketten van 30 tot 40 euro wellicht een optie.