Sportief kerstpakket

Sportief kerstpakket

Sportieve kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel motiveren om het nieuwe jaar gezond te beginnen? Dan bent u bij de sportieve kerstpakketten van Totaal Geschenk op de juiste plek. De sportieve kerstpakketten zijn met zorg door ons samengesteld zodat er een goede combinatie is tussen de sportieve artikelen en de lekkere etenswaren die natuurlijk ook niet mogen missen.

Waarom een sportief kerstpakket

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Een sportief kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor het nieuwe jaar. Wij hebben precies hierom een collectie sportieve kerstpakketten samengesteld, welke voor zowel beginners als fanatieke sporters leuk is om te krijgen. De sportieve kerstpakketten promoten een gezonde levensstijl, maar bieden tegelijkertijd wel de artikelen welke de werknemers in een kerstpakket verwachten. Een goede combinatie tussen gezond, maar wel genieten.

Producten in een sportief kerstpakket

Bij een sportief kerstpakket wordt al snel gedacht aan een heel gezond pakket. Echter niets is minder waar. Bij een sportief kerstpakket is het heel goed mogelijk om een combinatie te maken tussen gezond leven en genieten. Daarom bevatten onze sportieve kerstpakketten producten zoals fit watches en backpaks en worden daarnaast aangevuld met heerlijke etenswaren waarbij de kwaliteit voorop staat. Wij hebben speciaal voor de sportieve kerstpakketten twee lijnen samengesteld. Dit zijn de Let’s Walk en de Outdoor lijnen.

Sportief kerstpakket - Let's Walk 

Het eerste thema dat wij hebben samengesteld voor de sportieve kerstpakketten lijn is de Let's Walk. Bij Let's Walk draai het om wandelen met een lach. Geniet tijdens een heerlijke winterwandeling en ervaar het ultieme wintergevoel. Twee van de meest populaire pakketten van deze lijn zijn:

De Outdoor Rugtas met het Let's Walk pakket bestaat uit een waterafstotende outdoor rugtas van het merk Nörlander. De rugtas is voorzien van verschillende handige functies. Zo is er voldoende opbergruimte voor alle bagage en zit er aan de binnenkant een apart laptopvak. De rugtas heeft daarnaast elastieken op de voorkant zitten waardoor er hier ook nog extra bagage mee kan worden genomen. Naast de tas worden er verschillende foodproducten bij dit pakket aangeboden.

 In dit sportieve kerstpakket zit een Fitness Tracker van het merk Nörlander. Met deze Fitness Tracker kan worden bijgehouden hoeveel stappen u heeft gezet. Tevens geeft dit horloge aan hoeveel calorieen er zijn verbruikt. Een super manier om gemotiveerd te blijven elke keer weer een bloke om te lopen. Er zit in de pakket daarnaast ook een set met reflecterende banden. Deze zijn ideaal voor het wandelen of fietsen terwijl het al donker is buiten. Het pakket wordt aangevuld met een aantal heerlijke foodartikelen van de Let's walk lijn.

Sportief kerstpakket - Outdoor 

Het tweede thema voor de sportieve kerstpakketten is de Outdoor lijn.  Bij deze stoere kerstpakkettenlijn draait het om het naar buiten gaan. Wandelen, fietsen of kamperen, trek je jas en stevige schoenen aan en ga heerlijk de natuur in! Twee van onze favoriete pakketten van deze lijn zijn:

In dit sportieve kerstpakket zit een Outdoor Led Lamp van het merk Tristar. De lamp verander je gemakkelijk van kleur door er een tikje tegenaan te geven. Er zijn in totaal 8 verschillende kleuren mogelijk. De lamp is volledig draadloos en dus gemakkelijk voor onderweg of voor op de camping. De lamp is volledig opgeladen zo'n 15 uur bruikbaar. Naast de led lamp bevat dit pakker verschillende foor artikelen van de outdoor lijn.

Dit pakket is voor de echte buitenmens die het heerlijk vindt om lekker naast een vuurtje te zitten. De vuurschaal XL heeft een diameter van 62cm en hierdoor perfect voor de grotere kampvuren. Bij de foodartikelen zitten onder andere marshmallows en chocolademelk, om de avond echt compleet te maken.