Mannen kerstpakket

Mannen kerstpakket

Kerstpakketten voor mannen!

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw mannelijke collega's? Dan bent u bij Totaal Geschenk op de juiste plek. Wij hebben speciaal een collectie met kerstpakketten samengesteld die bij alle mannen in de smaak zullen vallen. 

Wat zit er in een mannen kerstpakket?

Vaak wordt er bij een kerstpakket voor mannen gedacht aan een bierpakket. Dit is echter lang niet altijd meer het geval. Omdat elke man anders is, hebben de kerstpakketten een zeer uitlopend thema en assortiment. Er zijn stoere kerstpakketten met een BBQ, maar er zijn ook wellness pakketten met Rituals en een badjas. Door de uitgebreide mogelijkheden zit er voor iedereen wel iets tussen.

Origineel kerstpakket mannen

Bij Totaal Geschenk zoeken we elk jaar naar de nieuwste trends op gebied van kerstpakketten en maken hier de leukste en origineelste pakketten mee. Ook voor de mannen kerstpakketten hebben we dit jaar weer leuke nieuwe pakketten kunnen samenstellen. Drie van onze favoriete kerstpakketten voor mannen in 2022 zijn:

Dit kerstpakket bestaat uit een foodpakket, een boekje met recepten voor kerels en een BBQ schort. Het schort bestaat uit 2 riemen waardoor deze geschikt is voor ieder postuur. Daarnaast is het schort te graveren met uw logo, slogan of de naam van het personeelslid. Dit maakt het kerstpakket extra speciaal.

Wij hebben speciaal voor de echte borrelaars een kerstpakket samengesteld welke bestaat uit een stoere serveerplank, een bierbroodmix en een heerlijk foodpakket. Het bierbroodmix is een super simpel recept. Meng 300ml bier met de mix en in 3 minuten heb je een deeg welke afgebakken kan worden in de meegeleverde bakvorm. Door je favoriete biertje erdoorheen te mixen, wordt je brood extra lekker!

SOXS zijn heerlijke warme sokken, welke speciaal zo zijn gemaakt dat deze niet prikken of kriebelen. Het Rituals pakket is van de lijn Samurai, verzorgde producten exclusief voor mannen. Uiteraard kan iets lekkers ook niet missen in dit pakket. Daarom wordt er een handgemaakte chocolade kerstboom van de beste kwaliteit chocolade toegevoegd.

Het mannen kerstpakket voor de stoere kerel

Vooral op bedrijven waar veel mannen werken, zoals bij transportbedrijven, bouwbedrijven en in de ICT wordt er vaak gekozen voor een echt mannen kerstpakket. Door jaren ervaring weten wij als geen ander hoe dit pakket eruit moeten komen te zien. Door goed overleg kunnen we het pakket helemaal afstemmen op uw collega's. Werkt u in de bouw? Geef uw collega's een prachtige gereedschapskist. Zit u in de ICT? Geef uw collega's een laptoptafel of een gepersonaliseerde muismat. Laat weten dat u uw collega's waardeert en begrijpt, en bestel een kerstpakket voor mannen.

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Kunt u het perfecte kerstpakket toch nog niet helemaal vinden tussen onze collectie? Geen probleem! Het is bij Totaal Geschenk namelijk mogelijk om uw pakket helemaal zelf samen te stellen. U kunt hier meer informatie vinden of u kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom.