Mannen kerstpakket

Mannen kerstpakket

Kerstpakketten voor mannen!

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw mannelijke collega's? Dan bent u bij Totaal Geschenk op de juiste plek. Wij hebben speciaal een collectie met kerstpakketten samengesteld die bij alle mannen in de smaak zullen vallen. 

Kerstpakket voor mannen in 2022

Ook in 2022 hebben wij van Totaal Geschenk een aantal kerstpakketten samengesteld die specifiek gericht zijn op mannen. Door jaren ervaring weten wij als geen ander hoe deze pakketten eruit moeten komen te zien. De samenstelling van deze pakketten bestaat uit een tof cadeau artikel in combinatie met kwalitatief goede food artikelen. 

Het mannen kerstpakket voor de stoere kerel

 Een kerstpakket voor mannen bestaat vaak uit een stoer uiterlijk dat precies aansluit bij wat een man zoekt in zijn kerstpakket. In het kerstpakket vindt u artikelen die elke man thuis in zijn kast heeft staan. Een lekker biertje, een zak chips en een lekker stukje kaas of worst. Vooral in sectoren waar veel mannen werken, zoals bij transportbedrijven, bouwbedrijven en in de ICT, wordt er vaak voor dit soort mannen kerstpakketten gekozen. In goed overleg kunnen we de pakketten helemaal afstemmen op uw collega's. Werkt u in de bouw? Geef uw collega's een prachtige gereedschapskist. Zit u in de ICT? Geef uw collega's een laptoptafel of een gepersonaliseerde muismat. Laat weten dat u uw collega's waardeert en begrijpt, en bestel een kerstpakket voor mannen.

Wat zit er in een kerstpakket voor mannen?

De kerstpakketten voor mannen hebben een zeer uitlopend thema en assortiment. Dit komt omdat elke man anders is en dus ook iets anders wil. Wij hebben daarom verschillende soorten pakketten samengesteld zodat er in alle wensen van de man wordt voorzien. Zo zijn er stoere BBQ kerstpakketten, maar er zijn ook wellness kerstpakketten met Rituals en een badjas. Uiteraard is er ook het kerstpakket dat bij de meeste mannen in de smaak zal vallen, het bier kerstpakket. Door onze uitgebreide mogelijkheden zit er voor elke man wel iets tussen.

Bent u wel op zoek naar een stoer kerstpakket, maar kan u het hier toch nog niet helemaal tussen vinden? Wellicht dat de BBQ kerstpakketten wat voor u mannelijke collega's zijn. Een andere mogelijkheid is misschien een Escape Room kerstpakket. Een super leuk pakket, dat niet alleen super geschikt is voor de man, maar voor het hele gezin!

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Kunt u het perfecte kerstpakket toch nog niet helemaal vinden tussen onze collectie? Geen probleem! Het is bij Totaal Geschenk namelijk mogelijk om uw pakket helemaal zelf samen te stellen. Alle producten die u bij ons op de website tegen komt zijn te mixen & matchen. Hierdoor kunt u het pakket precies afstellen op uw collega's. Voor meer informatie kunt u altijd even kijken op onze pagina Zelf een kerstpakket samenstellen, of even contact met ons opnemen via de telefoon of mail.