Kook kerstpakketten

Kook kerstpakketten

Kerstpakketten koken en tafelen! 

Een kerstpakket voor de echte keukenhelden. Vol met eten én keukengerei om lekker te koken. Dit jaar zijn de foodartikelen samengesteld door Chef Soenil.

Kook kerstpakketten in 2022

Is uw personeel dol op koken? Dan zijn de kerstpakketten met het thema koken echt iets voor u. Bij Totaal Geschenk hebben we verschillende kerstpakketten voor u samengesteld op dit gebied. Drie van onze favoriete pakketten zijn:

Dit kerstpakket bevat een gietijzeren braadpan met een doorsnede van 24 cm. Door de sterke kwaliteit is deze pan uitermate geschikt voor hoge temperaturen en door het gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Hierdoor is de pan perfect voor het bakken en braden van vlees. Het kerstpakket wordt daarnaast aangevuld met verschillende food artikelen.

Wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket met het thema koken, maar niet alleen maar producten wilt geven die daadwerkelijk in de keuken gebruikt moeten worden. dan is het kerstpakket met de toolbox misschien wel iets voor u. Naast een heerlijk kookpakket met heel veel verschillende food artikelen bevat dit kerstpakket dus een toolbox. Natuurlijk te gebruiken als een opbergkist voor gereedschap, maar eventueel ook te gebruiken om bijvoorbeeld speelgoed in te doen.

Een van de echte hardlopers van 2022 is de laptoptafel. Een kerstpakket met een laptoptafel is door het vele thuiswerken een cadeau dat iedereen kan gebruiken. Doordat het werkblad kantelbaar is, kan de laptoptafel multifunctioneel worden ingezet. Deze kan bijvoorbeeld ook als kookboekhouder in de keuken wordt gebruikt. Deze laptoptafel wordt vervolgens aangevuld door vele verschillende lekkernijen.