Plaids

Plaids

Geef een plaid als relatiegeschenk

Bij Totaal Geschenk begrijpen we dat een cadeau een manier is om waardering over te brengen. Onze plaids zijn perfecte relatiegeschenken voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau, een blijk van waardering aan jouw personeel of een hartelijke groet aan jouw klanten. Onze plaids creëren een blijvende herinnering aan het warme gebaar.

Voeg een plaid toe aan het kerstpakket

Wanneer je op zoek bent naar een kerstpakket met een plaid, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vooraf samengestelde kerstpakketten die een plaid bevatten. Het is ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Je kunt dan het plaid als basis nemen en het pakket aanvullen met verschillende cadeau artikelen en etenswaren.

Een plaid met een logo

Onze collectie plaids is met zorg samengesteld. Om nog meer indruk te maken op de ontvanger is het mogelijk om jouw bedrijfslogo toe te voegen aan het plaid. Hiervoor zijn verschillende manieren mogelijk. Als eerst kun je jouw bedrijfslogo door middel van een borduring op het plaid laten zetten. Wil je liever een iets minder opvallende personalisatie, dan is een label wellicht een optie. Er wordt dan een label met jouw logo aan de zijkant van het plaid genaaid. Een laatste optie is om een sleeve om het plaid heen te doen. Dit zorgt ervoor dat tijdens het geefmoment het logo heel duidelijk in zicht is, echter blijft dit dus niet zo. Zodra de sleeve om het plaid weg is, zal er geen connectie meer zijn tussen het bedrijf en het plaid.