Rituals kerstpakket

Rituals kerstpakket

Rituals Kerstpakketten

Op zoek naar een wellness kerstpakket voor uw medewerkers? Dan is een Rituals kerstpakket misschien wel iets voor u. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden aangevuld met verschillende leuke kadoartikelen.

 

Rituals kerstpakket 2022

Ook in 2022 is Rituals zeer geschikt als kerstpakket. Rituals haalt haar inspiratie uit de Oosterse rituelen zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai krijger. Voor zowel de Ayurveda als de Samurai heeft Rituals dit jaar een speciale lijn samengesteld. Deze lijnen hebben wij bij Totaal Geschenk gebruikt om twee super mooie kerstpakketten mee samen te stellen:

Dit kerstpakket is specifiek door ons samengesteld voor een relaxte vrouwenavond. The Ritual of Ayurveda giftset is namelijk exclusief voor vrouwen. De geuren zijn gebaseerd op Indiase roos en zoete amandelolie. Daarnaast bevat dit kerstpakket een luxe badjas, een heerlijke rode wijn en een stuk chocolade. Alle ingrediënten om een avond heerlijk te ontspannen.

Naast het Rituals kerstpakket voor vrouwen is er natuurlijk ook een voor mannen. The Ritual of Samurai giftset bevat een doucheschuim, ice shower, scheercrème en een deodorant. De badjas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat ideaal is na een heerlijk bad of een bij een bezoek aan de sauna. Ook dit kerstpakket bevat daarnaast een heerlijke wijn en een stuk chocolade.

Rituals kerstpakket bestellen

Exclusieve Rituals kerstpakketten om uw medewerkers met de feestdagen in het zonnetje te zetten. Luxe kerstpakketten die gegarandeerd voor een glimlach én een ontspannen kerst zorgen! Een Rituals kerstpakket is een van de meest gewaardeerde kerstpakketten van Totaalgeschenk.nl. Het zijn pakketten met heerlijke doucheschuim en olie, badschuim, scrub, bodylotion en de lekkerste parfum.  De Rituals producten zorgen voor ‘een goed gevoel’. Ze helpen om de momenten bewust te beleven en zorgen voor een ontspannen gevoel. Het is niet alleen leuk om een Rituals kerstpakket te ontvangen, maar ook om te geven.

Rituals kerstpakket mannen

Bij een Rituals kerstpakket wordt al snel aan vrouwen gedacht. Dit is echter allang niet meer het geval. Rituals heeft een heerlijke lijn speciaal voor mannen gemaakt. Wij hebben deze lijn gebruikt in onze Rituals kerstpakket voor mannen. Dit kerstpakket hebben wij SOXS & Rituals mannen genoemd. Dit pakket bestaat uit een heerlijke giftset met verzorgende producten exclusief voor mannen. Daarnaast bevat dit kerstpakket SOXS, dit zijn heerlijke warme sokken, welke er speciaal voor zijn gemaakt dat deze niet kriebelen. Tenslotte bevat dit pakket nog een handgespoten chocolade kerstboom van de beste kwaliteit.

Rituals Kerstpakket zelf samenstellen

Het is ook mogelijk om zelf uw eigen Rituals kerstpakket samen te stellen. Zo'n pakket bestaat uit een Rituals aangevuld met een geurkaars, interieurparfum, luxe badjas of een mooie fles wijn. Hoe je een Rituals kerstpakket zelf kunt samenstellen:  Kies een Rituals giftset waar je het pakket mee wilt maken en kies vervolgens de cadeauartikelen of foodproducten die je er graag bij wilt. Wij maken er een mooi pakket op maat van, verpakt in luxe geschenkfolie of een geschenkdoos. Bestel online, bezoek onze showroom of bel 0521-792007.