Rituals kerstpakket

Rituals kerstpakket

RITUALS Kerstpakket zelf samenstellen

Het is bij Totaal Geschenk mogelijk om zelf een RITUALS kerstpakket samen te stellen. Zo'n pakket bestaat uit een RITUALS giftset, aangevuld met een prachtig cadeau artikel. Vaak wordt er gekozen voor een luxe badjas of een heerlijke zachte hamam handdoek. U kunt zelf bepalen welke RITUALS geurlijn u in het kerstpakket wilt hebben. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, maken wij er een mooi pakket op maat van. Het RITUALS kerstpakket kan worden verpakt in luxe geschenkfolie of een geschenkdoos. Bestel online, bezoek onze showroom of bel 0521-792007. 

RITUALS Kerstpakket 2022

Ook in 2022 is RITUALS zeer geschikt als kerstpakket. Deze schitterende verpakte cadeaupakketten zitten boordevol lekkere verzorgingsproducten zoals douche- en badschuim, scrub, bodylotion en parfum. Het doel van de RITUALS kerstpakketten is om u volledig tot rust te brengen. Daarom worden de RITUALS kerstpakketten van Totaal Geschenk ook vaak in combinatie gegeven met een cadeau artikel dat ontspanning uitstraalt. Denk hierbij aan een mooie luxe badjas, of heerlijke warme SOXS. De RITUALS producten ruiken heerlijk en zijn voedend voor uw huid. Bij het gebruik van RITUALS zult u automatisch een rust momentje ervaren. Dit gunt u uw medewerkers toch ook?


RITUALS Cadeaupakketten

Schitterende verpakte cadeaupakketten van RITUALS! De RITUALS cadeaupakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitermate geschikt om te geven als business- of relatiegeschenk. Geef iemand een relaxmoment cadeau, verpakt in een luxe bewaardoos. Een cadeau met een persoonlijk tintje, prachtig ingepakt en klaar om weg te geven.

RITUALS  kerstpakket voor mannen en vrouwen

Bij een RITUALS kerstpakket wordt al snel aan vrouwen gedacht. Dit is echter allang niet meer het geval. Het taboe op wellness voor mannen is geweest. Een man vindt een heerlijk ontspannen moment namelijk net zo belangrijk als een vrouw. Juist om deze reden heeft RITUALS een heerlijke lijn speciaal voor mannen gemaakt; RITUALS HOMME. Bij de vrouwen zijn over het algemeen RITUALS AYURVEDA en RITUALS SAKURA erg populair. Dit komt door de mooie kleuren van de verpakking en de heerlijke geuren die bij deze lijnen horen. Door een RITUALS giftset te combineren met een relaxend cadeau artikel, wordt er een heerlijk ontspannen RITUALS kerstpakket gecreëerd. Een fantastisch kerstpakket als u uw medewerkers een heerlijk rust momentje wilt geven.

Is een RITUALS kerstpakket toch niet helemaal wat u zoekt?

Bent u op zoek naar een prachtig kerstpakket voor uw medewerkers, maar zijn de RITUALS kerstpakketten toch niet helemaal wat u zoekt? Dan hebben wij een prachtige collectie kerstpakketten speciaal voor de vrouwen samengesteld. Bij deze kerstpakketten is er extra goed op gelet dat de pakketten rust en warmte uitstralen. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en de cadeau artikelen zal elke vrouw een glimlach bezorgen. Heeft u toch ook aardig wat mannen op de werkvloer staan? Wellicht dat de luxe kerstpakketten dan beter aansluiten. Deze kerstpakketten zijn geschikt voor zowel man als vrouw en hebben net als de RITUALS kerstpakketten een luxe uitstraling.