Borrelplanken

Borrelplanken

Borrelplank | Serveerplank | Kaasplank

Kerstpakket met houten borrelplank

Geef een luxe kerstpakket met een mooie houten borrelplank. Bekijk onze collectie borrelplanken! Een uniek en lekker borrelpakket met een mooie serveerplank, verpakt in een luxe geschenkdoos. De inhoud bepaald u zelf, lekkere hapjes met een mooie fles wijn of een lekker biertje. De borrelplanken zijn te graveren of te bedrukken met uw logo of tekst. Wij maken graag een ontwerp voor u.

Serveerplank als relatiegeschenk

Geef een serveerplank of borrelplank als relatiegeschenk met het logo van uw bedrijf of een persoonlijke tekst. Een gepersonaliseerde plank is een origineel relatiegeschenk en laat een onvergetelijke indruk achter. Wij hebben een mooi assortiment serveerplanken, borrelplanken, pizzaplanken, kaasplanken en tapasplanken. Alle planken zijn te voorzien van een gravering met logo en/of persoonlijke tekst. Wij maken graag een ontwerp voor u. 

Borrelplank bedrukken

Zoek je een uniek relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Geef een borrelplank of snijplank met gravering of bedrukking van uw bedrijfslogo en/of zelf gekozen tekst. Geef een origineel en persoonlijk cadeau met een bedrukte borrelplank. Wilt u de bedrukte borrelplank aanvullen met smaakvolle hapjes en een mooie fles wijn of een biertje? Wij maken graag een voorstel voor een leuk pakket met een een bedrukte plank.