Verzending

Verzending

Kerstpakketten bezorgen - verzenden

Het succes van een kerstpakket zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. De kerstpakketten kunnen verpakt worden in luxe geschenkfolie, eventueel voorzien van een persoonlijke kaartje of verpakt in een luxe geschenkdoos. Afhankelijk van de gekozen verpakking, aantallen en of dit wel/niet stapelbaar is, overleggen we de mogelijkheden van bezorging. De geschenken kunnen geleverd worden op het huisadres van uw medewerkers/relaties of centraal op uw bedrijfsadres. U levert een adressenlijst aan en wij verzorgen het logistieke traject voor u.

Kerstpakketten Transport

Kerstpakketten verpakt in luxe geschenkfolie of andere niet stapelbare verpakkingen leveren wij met ons eigen transport op uw centrale bedrijfsadres af. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de geschenken in goede orde bij u afgeleverd worden.

Kerstpakketten verpakt in geschenkdozen worden op pallets bij elkaar gehouden en afgeleverd. Deze pallets worden vervoerd per vrachtwagen. Is de locatie waar de pallet moet worden bezorgd moeilijk bereikbaar voor de vrachtwagen? Geef dit dan even door aan ons dan kunnen wij hier een passende oplossing voor bedenken. Wanneer u over meerdere filialen beschikt en deze ieder individueel wil laten bezorgen kunt u dit bij ons aangeven.

Kosten bezorging kerstpakketten op 1 locatie

Kerstpakketten verpakt in geschenkdozen geleverd op pallet, kosten € 75.00 excl. BTW per pallet/per afleverlocatie in Nederland.
Bij levering in België zijn de kosten € 110.00 excl. BTW per pallet/per afleverlocatie.

Kerstpakketten verpakt in luxe geschenkfolie of andere niet stapelbare verpakkingen, de kosten zijn afhankelijk van het volume en het afleveradres. Wij maken graag een offerte voor u.

 

Kosten bezorging kerstpakketten per huisadres

Kerstpakket verpakt in geschenkdoos en geleverd op individueel adres € 8.90 excl. BTW per adres in Nederland.
Bij levering in België zijn de kosten € 12.50 excl. BTW per adres.

Kerstpakket verpakt in luxe geschenkfolie of andere niet stapelbare verpakking, de kosten zijn afhankelijk van het volume en het afleveradres. Wij maken graag een offerte voor u.