Vrouwen kerstpakket

Vrouwen kerstpakket

Kerstpakketten voor vrouwen!

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw vrouwelijke collega's? Kies dan voor een van de trendy pakketten die wij speciaal hebben samengesteld zodat u alle vrouwelijke collega's blij maakt! 

Wat is een vrouwen kerstpakket?

Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen smaak. Daarom hebben wij bij Totaal Geschenk een uitgebreid assortiment kerstpakketten voor vrouwen. We hebben bij het samenstellen van de pakketten gekeken naar zowel de cadeau artikelen als de food artikelen. Hierbij is er rekening gehouden met de inhoud, maar vooral ook met de kleursamenstelling. Waar er bij mannen vaak voor stoerdere kleuren wordt gekozen, zijn er bij de vrouwen kerstpakketten voornamelijk voor zachte kleuren met een warme uitstraling gekozen. 

Origineel kerstpakket vrouwen

Naast de inhoud van het kerstpakket is voor vrouwen de manier waarop het kerstpakket verpakt is minstens zo belangrijk. Als een kerstpakket met liefde en aandacht wordt ingepakt dan is dit te zien. Juist dit stuk vinden wij bij Totaal Geschenk heel belangrijk. Er ligt bij de vrouwen kerstpakketten dus ook extra aandacht op kleuren, uitstraling en de verpakkingen. Drie van onze favoriete vrouwelijk kerstpakketten waar dit extra goed in terug komt zijn:

Als er een ultiem kerstpakket voor vrouwen is, dan is het wel de luxe Senza badjas met een heerlijke wellness set van Rituals. De badjas heeft een visgraat patroon wat het een extra luxe uitstraling geeft. De Rituals bevat de geurlijn Ayurveda, verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie. Het kerstpakket bevat daarnaast nog een heerlijke fles wijn en een chocolade kerstboom van de beste kwaliteit chocolade. 

Deze vilten shopper XL is een perfect voorbeeld van een kerstpakket voor vrouwen. Wanneer een normale shopper nog te klein is, bied deze XL shopper de ideale uitkomst. Of deze tas nu gebruikt wordt voor het stand of zwembad, boodschappen, of als grote planten mand, het bied altijd een uitkomst. Dit pakket is aangevuld met de gehele food lijn Winter Serene. Winter Serene is een lijn met hele rustige maar toch warme verpakkingen. De producten hebben afbeeldingen met onder andere mooie winterse plaatsjes in groene, witte en bruine tinten. Perfect voor de koude winterdagen.

Dit kerstpakket voor vrouwen bestaat uit een Gusta giftset met een geurkaars en geurstokjes. Het pakket heeft een groene blauwe uitstraling met teksten op de verpakking in het goud. Door de goude teksten past het gouden flesje Be Secco hier weer prachtig bij. Be Secco is een flesje prosecco met elegante samen en aroma's die u doen denken aan appels, zomerbloesem en exotisch fruit.

Zelf een vrouwen kerstpakket samenstellen?

Bent u wel op zoek naar een kerstpakket voor uw vrouwelijke collega's maar zijn onze vooraf samengestelde pakketten toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op. In overleg kunnen we dan volledig op maat gemaakte pakketten maken. Hierdoor is het mogelijk om de kerstpakketten helemaal af te stemmen op uw vrouwelijke collega's