Vrouwen kerstpakket

Vrouwen kerstpakket

Kerstpakketten voor vrouwen!

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor jouw vrouwelijke collega's? Kies dan voor één van de trendy pakketten die wij speciaal hebben samengesteld zodat je alle vrouwelijke collega's blij maakt! 

Wat is een vrouwen kerstpakket?

Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen smaak. Daarom hebben wij bij Totaal Geschenk een uitgebreid assortiment aan vooraf samengestelde kerstpakketten speciaal voor vrouwen. Zo zijn er pakketten die gericht zijn op ontspanning, zoals pakketten met een badjas, of een theeset. Maar er zijn ook pakketten die een mooie tas bevatten, of juist bakblikken om lekker in de keuken aan de slag te gaan. Hierdoor zit er voor elke vrouw wel iets tussen.

Bij het samenstellen van een kerstpakket voor vrouwen wordt er gekeken naar zowel het cadeau artikel als de lekkere etenswaren, die natuurlijk ook niet mogen ontbreken. Hierbij wordt er niet alleen rekening gehouden met de inhoud, maar ook met de kleursamenstelling. Waar er bij mannen vaak voor stoerdere kleuren wordt gegaan, wordt er bij de vrouwen voornamelijk voor zachte kleuren met een warme uitstraling gekozen. Daarnaast is de manier waarop het kerstpakket wordt verpakt minstens zo belangrijk. Wanneer een kerstpakket met liefde en aandacht wordt ingepakt, dan is dit altijd te zien! Wij vinden het dus ook enorm belangrijk om speciaal bij de kerstpakketten voor vrouwen hier extra op te letten.

Duurzaam kerstpakket voor vrouwen in 2024: een uniek, persoonlijk en trendy cadeau

Bij steeds meer bedrijven is duurzaamheid een kernpunt geworden. Dit is terug te zien in de vernieuwing van de producten in 2024. Bij Totaal Geschenk blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en verwerken deze in de kerstpakketten. Ook bij de samenstelling van de kerstpakketten voor vrouwen hebben wij hier rekening mee gehouden. De vernieuwing dit jaar zit ook hier op de duurzaamheid van de verschillende artikelen. Zo zijn de mooie luxe tassen nu ook beschikbaar in een RPET variant. Deze tassen zijn dan gemaakt van gerecyclede PET flessen. De lekkere geurkaarsen zijn dit jaar beschikbaar in een duurzame variant van sojawax. Deze kaarsen worden gemaakt van sojabonen en stoten minder roet uit tijdens de verbranding. Maar ook producten zoals badjassen en plaids zijn dit jaar in gerecyclede vorm beschikbaar. Al deze producten hebben we in verschillende kerstpakketten voor vrouwen gebruikt. Uiteraard worden deze pakketten aangevuld met de lekkerste etenswaren zodat het een goed gevuld, trendy en luxe kerstpakket wordt.

Een kerstpakket voor vrouwen bestellen, ook zelf samenstellen is een optie

Het zoeken van het perfecte kerstpakket voor vrouwen is ieder jaar weer een behoorlijke uitdaging. Je wilt namelijk een persoonlijk en uniek cadeau geven waar ze ook nog langs van kunnen genieten. Op onze website staat een ruim assortiment aan pakketten waarvan wij denken dat die voldoen aan deze eisen. Je kunt eenvoudig een offerte aanvraag doen voor deze pakketten. Wij zullen dan controleren of alle artikelen nog voorradig zijn en sturen dan ook gelijk een offerte op maat toe.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het perfecte kerstpakket er voor jou nog niet tussen zit. Het is daarom ook mogelijk om je eigen kerstpakket voor vrouwen bij ons samen te stellen. Dit kan online, maar het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Dit biedt jou de mogelijkheid om de producten in het echt te zien. Wij denken daarnaast graag met jou mee en helpen je bij het kiezen van de juiste producten en accessoires. Zo kun je een persoonlijk pakket maken dat perfect aansluit bij de interesses en behoeften van de ontvangers.