Het keuzeconcept

Het keuzeconcept

Het keuzeconcept traject is op te starten t/m 1 oktober.

 

Het keuzeconcept: de medewerker kiest zijn eigen kerstpakket

Ben je op zoek naar het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers? Dan herken je ongetwijfeld het probleem om een pakket te vinden dat iedereen leuk vindt. Een bekende kreet luidt "zoveel mensen, zoveel wensen", en dat is bij het kerstpakket niet anders. Wat de ene medewerker fantastisch zou vinden om te krijgen, vindt de ander helemaal niks. Een perfecte oplossing voor dit probleem is het keuzeconcept. Hierdoor leg je de keuze van het kerstpakket bij de medewerker neer. Dit zorgt ervoor dat de medewerker een kerstpakket kan kiezen dat hij of zij echt leuk vindt.

Hoe werkt het keuzeconcept?

Met het keuzeconcept leg je de keuze van het kerstpakket bij de medewerker neer. Alle medewerkers krijgen via de email een inlogcode waarmee er toegang is tot een unieke webshop. De webshop wordt voorzien van jullie logo en de huisstijl kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een eigen kerstboodschap of een video te plaatsen. Op de webshop kunnen de medewerkers kiezen tussen een aantal kerstpakketten die vooraf zijn samengesteld.

Uit welke kerstpakketten kan de medewerker kiezen?

De medewerker kan kiezen tussen een aantal kerstpakketten die jullie als bedrijf vooraf hebben gekozen of samengesteld. De hoeveelheid pakketten die samengesteld kunnen worden hangt af van het aantal medewerkers die bij het bedrijf werken. Het samenstellen van de pakketten kan online, maar er is ook de mogelijkheid om naar onze showroom te komen. Hier staan onze ervaren medewerkers klaar om te ondersteunen bij het samenstellen van de pakketten. 

Vraag vrijblijvend een voorbeeld website aan

Kerstshop met bedrijfsuitstraling

Wij maken voor elke klant een unieke kerstshop die volledig wordt afgestemd op het bedrijf. Dit houdt in dat het bedrijfslogo centraal op de website komt te staan en dat de kleur van de menubalk, info button en de winkelwagen button wordt verandert naar de kleuren van de huisstijl. Hierdoor wordt er een herkenbare omgeving gecreëerd voor jouw medewerkers. Het is mogelijk om de kerstshop te voorzien van een welkomsttekst, welkomstvideo en/of van een foto. 

Kerstshop met unieke URL

Het is mogelijk om de bedrijfsnaam in de URL te verwerken. Hierdoor krijg je als bedrijf een unieke inlogpagina. Omdat deze inlogpagina alleen voor jouw bedrijf is, kun je het bedrijfslogo toevoegen en de achtergrond van de pagina zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfspand met kerstlichtjes, of een leuke personeelsfoto.

Deze unieke URL wordt kosteloos aangeboden vanaf 200+ pakketten. 

De pakketten samenstellen

De medewerker heeft keuze tussen een aantal kerstpakketten. Het bedrijf bepaalt welke pakketten dit zijn. Doordat het bedrijf van tevoren de pakketten samenstelt kan er rekening worden gehouden met het budget. De keuze kan eenvoudig worden gemaakt door pakketten te kiezen die wij op de website hebben staan, maar het is ook mogelijk om de pakketten zelf samen te stellen. Het zelf samenstellen kan online, maar we kunnen ook een afspraak maken in onze showroom.