Trolleys

Trolleys

Geef een duurzaam kerstpakket of relatiegeschenk met een RPET trolley gemaakt van gerecyclede PET-flessen! Te bedrukken met uw logo! 

Duurzame Trolleys

De duurzame trolleys van Norländer zijn geproduceerd van 100% gerecyclede PET-flessen! Dit betekent dat de koffers niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook zeer licht in gewicht. Daarnaast zijn er ook trolleys met een ‘’ECO’’ label, deze trolleys zijn gemaakt van ecologisch vriendelijke materialen. 

RPET Trolleys gemaakt van gerecycled plastic

Kies voor een duurzaam relatiegeschenk met de mooie ECO Trolleys van Norländer. Deze duurzame RPET trolleys zijn gemaakt van gerecycled plastic. Dit plastic komt van ”petflesjes” dit zijn flesjes waar frisdank of water in verkocht worden. Deze trolleys gemaakt van gerecycled petflessen geeft de gebruikte plastic flessen weer een duurzame toekomst. In elk van deze trolleys worden 30 petflessen gebruikt, waardoor deze flessen weer een duurzame bijdrage hebben.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een drukproef ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder met uw bestelling.