40 - 50 euro

40 - 50 euro

Kerstpakketten tussen de 40 en 50 euro

Bij Totaal Geschenk streven we ernaar om kerstpakketten aan te bieden die waar voor hun geld bieden. Onze kerstpakketten tussen de 40 en 50 euro zijn gevuld met zorgvuldig gekozen producten die zeker zullen aanspreken. Van smaakvolle lekkernijen tot handige gadgets en stijlvolle accessoires, elk pakket biedt een fijne mix van kwaliteit en diversiteit.

Wat zit er in een kerstpakket tussen de 40 en 50 euro?

In deze prijsklasse worden de cadeauartikelen een stukje luxer en de pakketten wat uitgebreider. Zo zijn er kerstpakketten gericht op borrelen, met mooie tapas schaaltjes, maar ook kook pakketten, met een luxe kookboek en 2 flessen wijn. Het is daarnaast ook mogelijk om het kerstpakket zelf samen te stellen. Dit is ideaal wanneer je het er niet helemaal tussen ziet bij de vooraf samengestelde pakketten.

Zijn deze pakketten nu net iets boven budget? Dan passen de pakketten tussen de 30 en 40 euro misschien beter bij jullie organisatie. Ben je toch op zoek naar wat meer luxe? Kijk dan eens bij onze pakketten tussen de 60 en 80 euro.

Bestel jouw kerstpakketten vandaag

Wacht niet langer en ontdek ons uitgebreide aanbod kerstpakketten tussen de 40 en 50 euro. Of je nu kiest voor een op maat gemaakt pakket of een van onze zorgvuldig samengestelde opties, bij Totaal Geschenk ben je verzekerd van kwaliteit en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze kerst een speciale gelegenheid voor je medewerkers en zakenrelaties.