Bier wijn en borrel kerstpakketten

Bier wijn en borrel kerstpakketten

Luxe Borrelpakketten op maat! 


Een mooi geschenk met lekkere borrelhapjes, bier, wijn of alcoholvrij. Te bezorgen als kerstpakket of relatiegeschenk bij uw medewerkers thuis of als brievenbusgeschenk. 

Borrelpakket met Plank

Geef een luxe borrelpakket met een mooie plank. Bekijk onze collectie borrelplanken! Een uniek en lekker borrelpakket met een leuke serveerplank, verpakt in een luxe geschenkdoos. De inhoud bepaald u zelf, lekkere hapjes met een mooie fles wijn of een lekker biertje. De borrelplanken zijn te graveren of te bedrukken met uw logo of tekst. Wij maken graag een ontwerp voor u.

Borrelpakket voor Thuiswerkers!

Zet uw medewerkers extra in het zonnetje en geef een heerlijk borrelpakket voor de VrijMiBo cadeau, gezellig borrelen op vrijdagmiddag met collega’s via bijvoorbeeld ZOOM of Google Hangout.  U kunt ervoor kiezen om verzending naar huisadressen zelf te verzorgen of dit door ons te laten doen.

Borrelpakket Brievenbus!

Wij maken graag een borrelpakket op maat voor uw medewerkers die gewoon door de brievenbus past. Verpakt in een brievenbusdoosje met een persoonlijk kaartje.
Het is ook mogelijk dit borrelpakket te versturen in een gepersonaliseerd brievenbusdoosje (full colour bedrukt) met een persoonlijke groet aan de binnenzijde van de deksel. 
Vraag naar de mogelijkheden!