Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten 2022

Van harte welkom bij de kerstpakketten van Totaal Geschenk. Ook in 2022 bent u bij ons aan het juiste adres voor uw kerstpakketten. Wij hebben met liefde en aandacht een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten voor u samengesteld. Daarnaast is het bij ons mogelijk om het kerstpakket zelf samen te stellen.

Kunt u het online toch niet helemaal vinden? Graag ontmoeten wij u in onze showroom om de meest originele en verrassende kerstpakketten voor uw medewerkers samen te stellen.

Cocktailset

€ 42.00

Warme kerstdagen

€ 38.00

Limoncello dessert

€ 33.00

BBQ Schort

€ 42.00

Pizza Fun

€ 109.00

Tajine - Mezze

€ 59.00

Cosy Winter - SOXS

€ 60.00

Pizza Fun de Luxe

€ 129.00

Smartwatch Pro

€ 49.00

Shopper - Japandi

€ 45.00

Trolley - Go Green

€ 99.00

Proef de Bieren

€ 19.90

Originele kerstpakketten

Als ondernemer wilt u met de kerst uw personeel extra in het zonnetje zetten. Hierbij blijft een kerstpakket het mooiste kerstgeschenk om te geven. Daarom hebben wij als Totaal Geschenk een uitgebreide keuze aan originele kerstpakketten voor de kerst van 2022.

Luxe kerstpakketten

Bij Totaal Geschenk draait het om de persoonlijke aandacht voor het kerstpakket. Het succes zit hem niet alleen in het cadeau zelf, maar de manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maakt het verschil. Een luxe trolley, een vuurschaal of een wellness pakket verpakt in geschenkfolie zijn een aantal producten die wij in onze luxe kerstpakketten collectie aanbieden.

Hippe kerstpakketten

Onze hippe kerstpakketten bestaan uit de nieuwste trends van 2022. Deze is dit jaar door het vele thuiswerken gericht op “lekker in eigen huis”. Dit is terug te zien in de pakketten van deze lijn. De kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld een laptoptafel. Maar ook pakketten met wollen sokken, opbergpoefjes en bordspellen worden aangeboden. Om deze pakketten te bekijken kunt u naar de hippe kerstpakketten collectie toe.