Over ons

Over ons

Over Totaal Geschenk

Totaal Geschenk is een familiebedrijf dat al sinds 2010 gespecialiseerd is in op maat gemaakte kerstpakketten. Door onze jarenlange ervaring en flexibiliteit is het mogelijk om al vanaf 10 pakketten een eigen kerstpakket samen te stellen of om wijzigingen te maken in onze vooraf samengestelde pakketten.

Wij staan voor kerstpakketten op maat

Elk mens is anders. Voor bedrijven is dit net zo. Daarom geloven wij in de kracht van op maat samengestelde kerstpakketten. Het is bij ons mogelijk om aanpassingen te maken in de vooraf samengestelde pakketten vanaf 10 stuks. Wijzigingen kunnen online, telefonisch of via de mail worden doorgegeven, maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Hier kan ook een pakket op maat worden samengesteld.

Wij willen daarnaast dat elke medewerker het gevoel heeft dat hij of zij zich gewaardeerd voelt door het kerstpakket. Het is daarom ook mogelijk om allergieën of dieetwensen door te geven. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat hier aparte pakketten voor worden samengesteld.

Service staat voorop! Alles van A tot Z geregeld

Bij Totaal Geschenk staat service altijd voorop. Daarom houden wij het gehele proces in eigen beheer. 

Samenstellen van het pakket

Elk bedrijf is anders. Daarom staan wij voor persoonlijke aandacht bij elk pakket. Het is mogelijk om wijzigingen te maken in de vooraf samengestelde pakketten, of om een volledig pakket op maat samen te stellen. Kom langs in onze showroom waar onze ervaren medewerkers klaar staan om je in het gehele proces te begeleiden.

Inpakken van de pakketten

Bij Totaal Geschenk pakken wij alle kerstpakketten zelf in, hierdoor zijn wij zeer flexibel bij wijzigingen of aanpassingen. Een eigen product toevoegen? Geen probleem! Een apart pakket voor een aantal medewerkers vanwege een allergie of dieetwens? Ook dat kan geregeld worden! 

Levering van de pakketten

95% van alle kerstpakketten leveren wij met eigen vervoer. Hierdoor zijn wij niet alleen flexibel, maar weten wij ook zeker dat de pakketten netjes afgeleverd worden. Moeten de pakketten op huisadressen geleverd worden? Ook dit kunnen wij regelen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Altijd een gratis kerstkaartje bij het kerstpakket!

Een kerstpakket is zoveel meer dan alleen het geven van een cadeautje. Het is een waardering voor het harde werken van het afgelopen jaar. Daarom bieden wij standaard de mogelijkheid om kosteloos een kerstkaartje aan het kerstpakket toe te voegen. Hier kan dan een bedankje of een leuke kerstboodschap op gezet worden. Wij kunnen daarnaast ook jullie logo op het kaartje zetten. Dit zorgt weer voor net die extra persoonlijke touch!