Italiaans kerstpakket

Italiaans kerstpakket

Italiaanse kerstpakketten

De Italiaanse keuken is al jaren niet meer weg te denken uit Nederland. Ervaar Italië met de lekkerste delicatessen en de mooiste wijnen in een Italiaans kerstpakket. Bak u eigen pizza met de pizzapan of geef een echt Italiaans foodpakket.

 

Waarom kiezen voor een Italiaans kerstpakket?

Al jarenlang zijn de Italiaanse kerstpakketten populair. Dit is natuurlijk niet zonder reden. De Italiaanse keuken wordt wereldwijd gewaardeerd en dat is in Nederland niet anders. Pasta en pizza’s zijn niet uit onze samenleving weg te denken. De Italiaanse kerstpakketten richten zich dus ook specifiek op deze heerlijke Italiaanse gerechten. Ook de lekkernijen zoals olijven, kruiden en ciabatta brood komen terug in de Italiaanse kerstpakketten.

Onze favoriete Italiaanse kerstpakketten van 2023

Ook in 2023 hebben wij ons best gedaan om de leukste en lekkerste Italiaanse kerstpakketten voor u samen te stellen. Drie van onze favoriete Italiaanse kerstpakketten van 2023 zijn:

Al jaren is de pizzapan een van onze favoriete Italiaanse kerstpakketten. De pizzapan kan door de handgemaakte Terracotta dome een hoge temperatuur bereiken waardoor het mogelijk is om heerlijk krokante mini pizza’s te bakken. Ideaal om gezellig met vrienden, familie en de kinderen zelf pizza’s te maken. Naast de pizzapan wordt er een heerlijk Italiaans foodpakket bijgeleverd. Deze bestaat onder andere uit een mix voor pizzabodems en pizzasaus, zodat u direct aan tafel kan.

Limoncello is een heerlijk Italiaans drankje dat gemaakt wordt van citroen. Het heeft een alcoholpercentage van 14.5% en is prachtig geel van kleur. Dit Italiaanse kerstpakket bestaat onder andere uit ijsblokjes in de vorm van citroenen, een set van 2 tumbler glazen en Limoncello frozen cocktails. De frozen cocktails hebben een alcoholpercentage van 5% en zijn ideaal als een Italiaans dessert.

Nieuw dit jaar is de Big Pizza Cutter. Ideaal om je pizza in een handomdraai te snijden. De pizza snijder heeft een prettige handgreep en een directe krachtoverbrenging, waardoor het snijden van de pizza nog nooit zo makkelijk is geweest. De pizza plank is rond en heeft een afmeting van 40x30cm. Uiteraard wordt bij dit Italiaanse kerstpakket alle benodigdheden geleverd om direct je eigen pizza te maken.


Het Italiaanse kerstpakket, ideaal voor gezinnen en families

Wat Italiaanse kerstpakketten zo ongelofelijk leuk maakt, is dat het voor iedereen binnen het gezin en de familie een waar cadeau is. Het brengt iedereen namelijk samen aan tafel. Alle Italiaanse kerstpakketten bevatten heerlijke food artikelen. Door de gerechten gezamenlijk in de keuken te bereiden en vervolgens met zijn allen aan tafel op te eten ontstaan er herinneringen die voor altijd bij blijven. Bent u dus op zoek naar een kerstpakket die uitermate geschikt is om met het hele gezin, de familie en met vrienden van te genieten, dan is een Italiaans kerstpakket een uitermate geschikt idee.


Italiaans kerstpakket bestellen

Bent u van plan een Italiaans kerstpakket voor uw collega's te bestellen, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt online een offerte aanvraag doen bij het pakket dat u heeft uitgekozen. Komt u er toch niet helemaal uit of stelt u liever u eigen pakket samen? Ook dit is mogelijk! Neem hiervoor even contact met ons op via de email of via de telefoon.