Verpakkingen

Verpakkingen

Kerstpakket verpakkingen

Het succes van een kerstpakket zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. Maak van de kerstpakket verpakking al een feest! Kies voor een luxe folieverpakking met een mooie strik en een persoonlijk kaartje eraan. Een duurzame opbergbox van Dutch Design, een rugtas van gerecycled materiaal of een trolley gemaakt van tarwestro. En vergeet de kartonnen doos niet! Wij hebben een grote collectie kerstdozen in diverse dessins en afmetingen. Dus hoe het kerstpakket ook wordt verpakt, in een geschenkdoos of in een door u gekozen verpakking, het gaat om de aandacht voor het cadeau voor uw medewerker.

Van kerstverpakking tot opbergbox

Jaarlijks worden er na de feestdagen miljoenen cadeauverpakkingen weggegooid. Om deze ‘pure verspilling’ tegen te gaan is de  Dutch Design Storage Box ontwikkeld, gebaseerd op duurzaamheid en hergebruik van de verpakking. De Storage Box is een stevige, stijlvolle opbergbox die bestaat uit één stuk zonder lijmverbinding en makkelijk te vouwen is. Het unieke, Nederlandse design wordt in veel verschillende prints aangeboden en is verkrijgbaar als los item of als verpakking voor een kerstpakket.

Dutch Design Opbergbox - Duurzame opbergdoos

De Storage Box is een stevige, stijlvolle opbergdoos die zeer geschikt is om een kerstpakket in te verpakken. De opbergbox is een praktisch geschenk en een blikvanger in huis. Prachtige dessins in hippe thema's en vrolijke kleuren. Dus ga de verspilling tegen en geeft een kerstpakket in een duurzame verpakking. De Dutch Design Opbergbox is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De opbergbox is erg sterk en zeer gebruiksvriendelijk doordat de deksel aan de doos vast zit.