Escape Room kerstpakket

Escape Room kerstpakket

Escape Room kerstpakketten

Na het grote succes van afgelopen jaar hebben we dit jaar een nieuwe editie van het Escape Room kerstpakket. Het Escape Room kerstpakket houdt in dat de doos wordt afgesloten met een slotje en er eerst puzzels moeten worden opgelost om zo de code van het slotje te ontcijferen, voordat het pakket kan worden geopend. Deze puzzels staan op de zijkant van de doos. De doos wordt door ons zelf geproduceerd, hierdoor is het mogelijk om uw logo, slogan of kerstgroet aan uw personeel of klantrelaties op de doos zelf te laten zetten. Een waanzinnig leuk pakket als u echt iets unieks wilt geven!

Zelf een Escape Room pakket samenstellen

Het is bij ons mogelijk om u Escape Room pakket zelf samen te stellen. Doordat wij de doos zelf produceren is het ook mogelijk om de inhoud van de doos zelf te bepalen. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen via 0521-792007 of een mail sturen naar info@totaalgeschenk.nl

Escape room pocket editie in het kerstpakket

In elk Escape Room kerstpakket zit een Escape Room pocket editie. Dit is een kaartspel gebaseerd op een Escape Room. Er zijn 7 verschillende pocket Escape Room varianten. Ideaal dus om met collega's onderling te wisselen op het moment dat je het spel hebt uitgespeeld. 

De 7 verschillende Escape Room pocket varianten

De Escape Room pocket edities worden gemaakt door 999Games. Er zijn tot nu toe 7 varianten door hun ontwikkeld: