Escape Room kerstpakket

Escape Room kerstpakket

Escape Room kerstpakketten

Zijn u collega's echte spelletjes fanaten? Dan is een Escape Room kerstpakket precies wat u zoekt. Er zijn verschillende soorten Escape room kerstpakketten beschikbaar. Hierdoor is er voor ieder budget iets leuks te vinden. Tevens hebben wij als Totaal Geschenk de Christmas Escape doos zelf ontworpen. Hierdoor is het ook mogelijk om uw logo, slogan of kerstgroet op de doos zelf te laten zetten. Een waanzinnig leuk pakket als u echt iets unieks wilt geven!

De verschillende soorten Escape Room Kerstpakketten

 Er zijn verschillende soorten Escape Room Kerstpakketten bij ons te verkrijgen. Deze zullen hieronder uitgebreid worden beschreven zodat de verschillen duidelijk zijn.

  • Escape kerstpakket

Het Escape Kerstpakket is een prachtige doos dat eruitziet als een ingepakt cadeautje. De doos is afgesloten met een cijferslotje. In de rand van de doos zit een envelop met daarin verschillende benodigdheden die gebruikt moeten worden tijdens de escape room. Het doel van de escape room is om de 3 cijfers van het slotje te bemachtigen om zo het kerstpakket te kunnen openen. Voor het spelen van het spel is een computer of tablet met internet nodig. De escape room wordt gestart door de envelop open te maken en de brief met daarin de verdere uitleg te lezen. In deze brief staat een code die benodigd is om het spel te kunnen spelen. Zodra de code is ingevuld begint de tijd te lopen. De tijd wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kunnen collega's onderling strijden voor de snelste tijd. 

  • Escape surprise box

De Escape surprise box bevat een online Escape Room spel. Deze is in 2 uitvoeringen beschikbaar, de 'Kerst Escape' en 'El Dorado'. Net als bij het Escape Kerstpakket is de doos afgesloten met een slotje en dien je het online spel te spelen om de code te achterhalen. Waar het Escape Kerstpakket echt gericht is op de kerst, is het El Dorado spel het hele jaar door te spelen. Een ander groot verschil is dat de Escape surprise box geen envelop met benodigdheden bevat. Alle spel elementen zijn online. Wel ontvang je een unieke code om het spel te kunnen starten. Aan het slotje hangt een kaartje waar de code op staat. Zowel bij het Kerst Escape en het El Dorado spel zal de tijd automatisch worden opgeslagen zodat de collega's onderling kunnen strijden voor de snelste tijd.

  • Christmas Escape

Wanneer u naar de Christmas Escape doos kijkt, krijgt u gelijk dat echte kerstgevoel. Net als de andere Escape Kerstpakketten is de Christmas Escape afgesloten met een cijferslotje. Alle puzzels die nodig zijn om het cijferslotje te ontrafelen staan op de doos. Het leuke aan dit pakket is dat wij van Totaal Geschenk de doos zelf produceren. Hierdoor is het mogelijk om uw logo, slogan of kerstgroet op de doos te laten zetten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De Escape room foodlijn

Nieuw dit jaar is de Escape room foodlijn. Dit is een foodlijn die speciaal gemaakt is voor de Escape kerstpakketten. Op de verpakkingen van deze artikelen staan puzzels. Bij deze foodlijn wordt kosteloos een sticker meegeleverd met een QR code erop. Door deze QR te scannen, wordt er een online spel geopend. Het doel van het spel is om alle puzzels op de verpakkingen op te lossen. Zitten niet alle food artikelen in het pakket? Geen probleem! Dit kan worden aangeven binnen het spel en deze antwoorden worden dan cadeau gegeven.

Zelf een Escape Room kerstpakket samenstellen

Lijkt een Escape Room kerstpakket u een leuk idee om aan uw collega's te geven, maar is de inhoud van de samengestelde pakketten toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij ons is het mogelijk om alle producten die u tegen komt bij ons op de website te mixen & matchen. Hierdoor kunt u het Escape Room kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Het is uiteraard ook mogelijk om een keer langs te komen in onze showroom. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen via 0521-792007 of een mail sturen naar info@totaalgeschenk.nl

Pocket Escape Room of Escape Room boekje toevoegen?

De Escape kerstpakketten zijn super leuk voor de echte puzzelaars. Daarom is het wellicht nog leuk om een extra spelletje aan het kerstpakket toe te voegen. Voor de Escape kerstpakketten hebben wij daarom die optie om een Escape Room pocket editie of een Escape room boekje toe te voegen. De Escape Room pockets edities worden gemaakt door 999Games. Er zijn tot nu toe 7 verschillende varianten ontwikkeld. Het leuke aan deze pocket spellen zijn dat ze meerdere keren te spelen zijn. Wannneer u een mix zou maken van alle verschillende edities, kunnen uw collega's onderling ruilen. Hierdoor is er extra veel speelplezier. Een andere mogelijkheid om toe te voegen is het Escape Room boekje. In dit boekje staan 9 verschillende puzzels. Deze moeten worden opgelost om de code te kraken.