Zelf samenstellen

Zelf samenstellen

Zelf kerstpakket samenstellen

Bij Totaal Geschenk kunt u zelf kerstpakketten samenstellen. Alle producten die u bij ons op de website tegenkomt kunt u mixen & matchen, hierdoor is het mogelijk om u kerstpakket helemaal zelf samen te stellen. Kijk, kies en combineer! Op die manier kunt u zelf een kerstpakket samenstellen dat perfect past bij uw medewerkers. Om u een idee te geven van alle losse producten uit een pakket, hebben wij twee verschillende lijnen op onze website gezet. Deze lijnen heten Many Thanks  en Winter Lodge.

 

Uw eigen kerstpakket samenstellen in onze showroom

In onze showroom presenteren wij een trendy collectie cadeau artikelen en diverse food thema's. Hier kunt u zelf het pakket samenstellen op basis van honderden unieke producten van zowel food als non-food. U bepaalt hierbij elk product, de verpakking en natuurlijk het budget. Daarnaast bieden wij persoonlijk advies en flexibiliteit zodat we tot een mooie keuze kunnen komen.

Het succes van een kerstpakket zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. Verpakt in een geschenkdoos of in een door u gekozen verpakking. Zo werken wij; met aandacht voor het cadeau voor uw medewerker.