Hip kerstpakket

Hip kerstpakket

Hippe kerstpakketten

Bent u op zoek naar trendy kerstpakketten met veel aandacht voor uitstraling? Dan is een hip kerstpakket precies waar u naar op zoek bent. Hippe kerstpakketten bieden een goeie mix tussen trendy cadeau artikelen en lekkere food producten. Hierbij wordt er specifiek gelet op de kleuren van de verpakkingen. Deze dienen goed op elkaar aan te sluiten.

Hippe kerstpakketten

Bij Totaal Geschenk kijken wij altijd naar de nieuwste trends met betrekking tot de kerstpakketten markt. Zo zijn er ook in 2022 weer een aantal pakketten samengesteld welke volledig zijn gebaseerd op de hipste trends. Dit jaar merken wij dat de nasleep van corona toch nog een belangrijke rol speelt. De nieuwste trends zijn veel gericht op "lekker in eigen huis". Dit is terug te zien in de pakketten van dit jaar. De kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld leuke theelichthouders, kaarsen of bakblikken. Maar er zijn ook pakketten met een puzzel of een bingo spel. De pakketten zijn dus echt gericht op het gezellig maken in eigen huis.

Hippe kerstpakketten: Connected

Een van de foodlijnen van dit jaar heet "Connected". Connected staat voor verbinding maken op de werkvloer. Dit is uiteraard van groot belang voor elk bedrijf. De cirkels op de verpakkingen van dit hippe kerstpakkettenthema symboliseren deze verbinding.
Elkaar motiveren, inspireren en kansen creëren, maar ook het omarmen van verschillen en diversiteit zijn de basis van een hecht team en een goede werksfeer. Middels de kleurrijke en feestelijke uitstraling van Connected en de treffende quotes kun je als werkgever laten zien hoe trots je bent op de verbinding tussen je medewerkers.