Biologisch & Duurzaam kerstpakket

Biologisch & Duurzaam kerstpakket

Biologische & Duurzame kerstpakketten

Biologische producten en duurzame geschenken zijn voor veel bedrijven een steeds belangrijker thema. Om in deze vraag te voorzien hebben wij van Totaal Geschenk een mooie collectie biologische en duurzame kerstpakketten voor u samengesteld. Met een duurzaam kerstpakket geeft jouw bedrijf een goed signaal af om bewust om te gaan met onze aarde. Een duurzaam kerstpakket bevat kerstcadeaus die duurzaam geproduceerd zijn met alle aandacht voor ons milieu, van een duurzame RPET trolley tot een gasloze aansteker.

Biologisch kerstpakket

De natuur speelt bij steeds meer bedrijven een steeds grotere rol. Dit resulteert er in dat ook steeds meer bedrijven met de kerst een biologisch kerstpakket aan hun personeel geven. Een biologisch kerstpakket bestaat uit producten die voldoen aan eisen met betrekking tot natuur, landschap en het milieu.

Wat zit er in een biologisch kerstpakket?

De biologische kerstpakketten uit de 2022 collectie van Totaal Geschenk zijn zeer uitgebreid. Dit jaar hebben wij 3 duurzame themalijnen; Go Green, Bee Friendly en Japandi. Met deze duurzame en verantwoorde themalijnen maak je een bewuste keuze. De biologische, vegan of vegetarische producten zijn goed voor jou en je omgeving. Kortom, geniet van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.

Biologisch kerstpakket – Go Green

Het biologische kerstpakket Go Green staat voor lekker en gezond genieten. Laat je verrassen door deze smaakvolle biologische producten. Vegan is hot en veel producten uit dit pakket zijn dus ook veggie. Go Green zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen, want met dit pakket steunt u de stichting Trees for All. Per verkocht Go Green product doneren we € 0,05 aan Trees for All. Trees for All plant bomen in Nederland en in het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Elk product draagt op deze manier bij aan een duurzamere toekomst.

Biologisch kerstpakket – Bee Friendly

Het leukste en duurzaamste kerstpakket!  Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze. De biologische, vegan of vegetarische producten zijn goed voor jou én jouw omgeving. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakkingen een tweede leven. Kortom, geniet van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur. Meer lezen over de samenwerking met The Pollinators? Klik hier

Duurzaam kerstpakket

Duurzame kerstpakketten zijn de trend van 2022. Bij Totaal Geschenk bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het samenstellen van een duurzaam kerstpakket. Mooie duurzame geschenken van gerecyclede materialen, RPET, bamboe of geschenken die volledig circulair zijn. Een RPET shopper is een perfect voorbeeld van een duurzaam kerstpakket. De tas is gemaakt van gerecyclede PET flessen en de tas is gevuld met verschillende biologische foodproducten.

Duurzaam kerstpakket voor een beter klimaat

Duurzame kerstpakketten die bijdragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst! Met de thema kerstpakketten 'Japandi' en 'Go Green' steunt u de stichting Trees for All. Trees for All gaat in samenwerking met Stichting Voedselbosbouw Nederland meerdere voedselbossen aanleggen in Gelderland. Voedselbossen helpen bij het opslaan van CO2, het verbeteren van bodemkwaliteit en herstel van biodiversiteit.

Zelf een duurzaam kerstpakket samenstellen?

Kunt u het toch niet helemaal vinden tussen onze duurzame kerstpakketten collectie? Geen probleem! U kunt het pakket helemaal zelf samen stellen. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij ons in de showroom of even telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u het telefoonnummer: 0521-792007 gebruiken. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina zelf samenstellen.