Biologisch & Duurzaam

Biologisch & Duurzaam

Go Green Kerstpakketten

Go Green staat voor lekker en gezond genieten. Vegan is hot en veel producten uit dit pakket zijn dus ook veggie. Go Green zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen, want met dit pakket steunt u de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en in het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Van de totale opbrengst gaan ze bomen aankopen en planten. Go Green kerstpakketten - Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl


Zaai Oogst Proef Kerstpakketten 

Kerstpakketten met biologische en vegetarische produkten. Een stoere lijn met respect voor onze boeren en aandacht voor de natuur. Zaai Oogst Proef kerstpakketten - Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl


Duurzame Kerstpakketten

Bij Totaal Geschenk ben je aan het juiste adres voor duurzame kerstpakketten. Wij helpen jou graag bij het bedenken van een origineel & duurzaam kerstpakket.

Op maat gemaakte kerstpakketten met geschenken van gerecyclede of duurzame materialen, circulair zijn of een verhaal vertellen. Ecologisch, RPET of sociaal.

Bij Totaal Geschenk kun je direct online bestellen. Kun je het online niet helemaal vinden? Stel dan zelf een kerstpakket samen, wij helpen je graag het meest origineel verrassende kerstpakket voor je medewerkers samen te stellen.
Neem contact met ons op via info@totaalgeschenk.nl