Biologisch & Duurzaam kerstpakket

Biologisch & Duurzaam kerstpakket

Biologische & Duurzame kerstpakketten

Biologische producten en duurzame geschenken zijn voor veel bedrijven een steeds belangrijker thema. Om in deze vraag te voorzien hebben wij van Totaal Geschenk een mooie collectie een biologische en duurzame kerstpakketten voor u samengesteld.

Biologisch kerstpakket

De natuur speelt bij steeds meer bedrijven een steeds grotere rol. Dit resulteert er in dat ook steeds meer bedrijven met de kerst een biologisch kerstpakket aan hun personeel geven. Een biologisch kerstpakket bestaat uit producten die voldoen aan eisen met betrekking tot natuur, landschap en het milieu.

 

Wat zit er in een biologisch kerstpakket?

De biologische kerstpakketten uit de 2022 collectie van Totaal Geschenk zijn zeer uitgebreid. Van biologische beschuiten van de lokale bakker tot Happy Soaps. Om de biologische kerstpakketten extra leuk te maken hebben wij hier speciaal een lijn voor opgezet, de Go Green.

 

Biologisch kerstpakket – Go Green

Het biologische kerstpakket Go Green staat voor lekker en gezond genieten. Vegan is hot en veel producten uit dit pakket zijn dus ook veggie. Go Green zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen, want met dit pakket steunt u de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en in het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Onze drie favoriete biologische kerstpakketten zijn:

Dit biologische kerstpakket is gericht op een koffiebreak met een verantwoord tussendoortje. Dit pakket bevat een figuurkaars, twee keramische mokjes en verschillende biologische lekkernijen, zoals carrot cake, haverkoekjes en veggie dropmix.

Een van onze andere favoriete biologische kerstpakketten is deze opbergbox van gerecycled plastic. De opbergbox heeft een inhoud van 24L en bevat een transparante deksel, waardoor deze te personaliseren is met een sticker. Dit kan uw logo, slogan of de naam van het personeelslid zijn. De opbergbox is gevuld met 18 verschillende biologische foodproducten en uiteraard kan er een persoonlijk kaartje worden toegevoegd.

Het laatste biologische kerstpakket van deze lijst is de mand van gedroogde hyacinten. Deze ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens ecologisch verantwoord. Bij dit pakket worden twee kaarsen met ribbelglas en verschillende foodproducten geleverd.

 

Duurzaam kerstpakket

Duurzame kerstpakketten zijn de trend van 2022. Bij Totaal Geschenk ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het samenstellen van u duurzame kerstpakket. Wij hebben geschenken van gerecyclede materialen, RPET, bamboe of volledig circulair zijn. Onze drie favoriete duurzame kerstpakketten zijn:

Deze shopper is een perfect voorbeeld van een duurzaam kerstpakket. De tas bestaat namelijk uit 8 gerecyclede PET flessen en wordt geleverd met een duurzame lunchbox, gemaakt van tarwestro. Daarnaast wordt het pakket gevuld met verschillende biologische foodproducten, zoals brownie en notenmix.

Dit duurzame kerstpakket bestaat uit een trolley die is gemaakt van 30 PET flessen. De trolley is voorzien van vier stevige wielen en een uitschuifbare trekstang. De trolley wordt gevuld 20 verschillende biologische lekkernijen

De ECO lunchbox bestaat uit twee compartimenten. Het bovenste compartiment heeft een transparante deksel en bied ruimte voor een bestek set en een snack. Het onderste compartiment kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een salade. Het pakket wordt aangevuld met twee heerlijke biologische sappen en nog een aantal verantwoorde lekkernijen. Dit alles wordt verpakt in een ECO paperbag. Deze is gemaakt van een papieren meelzak.

 

Zelf een duurzaam kerstpakket samenstellen?

Kunt u het toch niet helemaal vinden tussen onze duurzame kerstpakketten collectie? Geen probleem! U kunt het pakket helemaal zelf samen stellen. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij ons in de showroom of even telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u het telefoonnummer: 0521-792007 gebruiken. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina zelf samenstellen