Oplaadbare Elektrische Aansteker - duurzaam - PEROW

Oplaadbare Elektrische Aansteker - duurzaam - PEROW
oplaadbare elektrische aansteker verpakking
 • Oplaadbare Elektrische Aansteker duurzaam geschenk PEROW
 • oplaadbare elektrische aansteker geschenkverpakking perow
 • elektrische aansteker perow duurzaam geschenk

  € 19.90 excl. btw

  Aantal

  Elektrische aansteker - duurzaam geschenk voor de kerst

  Deze ‘’elektrische’’ aansteker is een prachtig geschenk voor de feestdagen en ook nog eens goed voor het milieu. De Perow elektrische aansteker is USB-oplaadbaar. Zo heb je altijd een gebruiksklare aansteker bij de hand om aanmaakblokjes, barbecue, kaarsjes of de kachel aan te steken. En er komt geen gas of vlam aan te pas! Handig en veilig.

  ✓ Voor alle weersomstandigheden
  Omdat de Perow aansteker gebruik maakt van plasma in plaats van vuur, is hij niet door regen of wind te blussen. Ook op een winderige zomerdag staat de barbecue dus snel aan. 

  ✓ Volledig elektrisch
  Tot 200 keer aansteken met een opgeladen accu. Liever niet wachten tot hij helemaal leeg is? De handige indicator vertelt hoeveel batterij er over is; en laad hem tijdig op met de bijgeleverde USB kabel. Zo zit je nooit zonder werkende aansteker!

  ✓ Kinderslot & automatische vergrendeling
  Kinderen en aanstekers is een spannende combinatie. Slimme vergrendeling voorkomt verbrande vingers: maak de aansteker klaar voor gebruik door 3 seconden de ontgrendelknop ingedrukt te houden. Na 10 seconden vergrendelt hij automatisch!

  ✓ Duurzaam
  Dat het gebruik van gas niet goed is voor onze planeet is al een tijd bekend. Dankzij de 100% elektrische aandrijving maak je met de Perow elektrische aansteker makkelijk een duurzamere keuze.

  ✓ Inclusief cadeauverpakking
  Geleverd in een mooie geschenkverpakking. Een prachtig geschenk voor in het kerstpakket.

   

  Minimale afname 10 stuks.