Paraplu's ECO

Paraplu's ECO

Duurzame paraplu's van RPET. Deze ECO paraplu's zijn gemaakt van 100% petflessen en bamboe. Luxe relatiegeschenk voor de milieubewuste gebruiker.

Prijzen Paraplu's:

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Paraplu’s vanaf 25 stuks te bedrukken met een logo:

Wij hebben veel mogelijkheden om de door u gewenste paraplu te bedrukken. De paraplu’s kunnen wij op één of meerdere panelen voorzien van een logo, dit kan hetzelfde logo zijn of verschillende logo’s. De bedrukking wordt normaliter gedaan door middel van een zeefdruk of een transferdruk, waarbij zelfs een full colour digitale transfer tot de mogelijkheden behoort. Vraag naar de mogelijkheden.

 


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.